Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

VDAs képek,Mi pecado

2009.06.24

egy érdekes hír::: Christian ,aki eddig sosem beszélt nagyon nyilvánosan magán életéről,most váratlanul egy könnyvel akar előrukkolni,méghozzá nem is akármilyennel,a melegeknek szóló kamasutra változatát örökítené meg!!!

Maitéék nagy szerelmet élnek meg a kamerék előtt:::

Maite,mint színésznő és csakis a sorozatbeli szálakra korlátozódva fogadta el,hogy kapcsolatot kezdjen Eugenio Sillerrel,azaz Juliánnal,nem a valóságban jöttek össsze,mint ahogyan azt sok újság hírül adta. természetesen a pletykáknak elindítója lehet a sok romantikus ölelkezős jelenet a filmből. Maite így magyarázta:"egy szenvedélyes történetet készítünk és a szerelem ebben nagyon fontos! Nagyon sok más értékes dolog van,de a szerelmi szálakat sosem hagyjuk ki,ez benne az érvágó. Azonban az embereknek tudnia kell,hogy hol válassza el a határt és hogy ezek a jelenetek nem a valóság!" Azt azonabn nem tagadta,hogy a jó barátság mellett micsoda páros ők ketten::: " Eugenio és én nagy páros vagyunk,de csak a filmvásznon. A valóságban pedig jó barátok! Együtt kezdtük a karrierünket,együtt végeztük el a sziniiskolát és játszottunk pl. a Rebeldében is,ezek,amik összekötnek és előnyt jelentenek,hogy vele kell együtt dolgoznom.

Készül a fórum chat is a Mi pecadonak:::::  http://www.youtube.com/watch?v=HiNvNuuVCh8

 Reik és Maite gyönyörű duettje,aminek szerelmese vagyok elhangzott az Hoy-ban és Juan Osorio szülinapja is volt!!!!     http://www.youtube.com/watch?v=cEGJcWLK2VI

entrada de mi pecado::::  http://www.youtube.com/watch?v=vrmaG6GNNwY

Maite a cuida el aqua-n:::

még a prezentáción::: 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Kinga - hg@freemail.hu

2009.06.25 17:10

Imádom Maitét és a sorozatait. A Cuidado és a Mi pecado a 2 kedvencem. Nagyszerű színésznő, énekesnő.
William és Eugenio is két nagyszerű, szexis színész.
Puszi