Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

VDa final imagenes ,Maite en revistas,Dulce habla de final,kis hírek,Camaleones

2009.07.29

Maite en revista Diario Excelsior-Suplemento teve

Kép Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mi pecado videoclip::: http://www.youtube.com/watch?v=3EHCqEQ_Xsk

Aki szeretné figyelemmel követni a mi pecado chatet itt van egy link,ez a személy mindig felteszi,már rég nem volt benne Maite azért nem tettem fel,de akit így is érdekel itt megnézheti:::: http://www.youtube.com/balancuta2008

Maite Siempre mujer újságban és mint karneváli királynő,erről régebben tettem fel vidit és hírt adtam róla,most a képek:)

Kép Kép Kép Kép Kép

 

 

 

 

 

 

kis hírek::: *Tegnap előtt kezdődött Poncho új sorozata és nagy sikere volt,rengeteg rajongót számlál már a sorozat,nem csak Poncho személyisége hanem a történet izgalma és érdekessége szempontjából,valamint a tény,hogy Pee wee És Belinda is visszatért a sorozatokhoz!

*A Mi Pecado időpont változása miatt úgy döntöttek,hogy dobnak egyet a sorozaton és új " bűnösöket" vonultatnak fel a sorozatban vagyis új szereplők lesznek:)

*Ucker bővebben beszélt filmjéről 1985-ről,ami mélyen érintette őt. Kuno Becker a nálunk is ismer színész a sonadorasból vagy a primer amorból most íróként is kipróbálhatta magát és társíróként,gondolom nem teljes producerként azért de az ő nevéhez lesz köthető a produkció,amiben Ucker is szerepel. A szörnyű napot megjelenítő mozi,egy anyát és egy gyermeket emel ki,de különböző embertípusokat és történeteket jelenít meg és kül. szemszögekből ahogyan reagáltak vagy érintette őket a nap eseménye. 2011-ben lesz a bemutató,mert akkor lesza  történtek 25. évfordulója és így akarnak adózni az áldozatokért is... itt egy kisvideó képekben mi is történt akkor és Ucker beszél alatta,nem figyeltem mire mert halk és a képek lekötötték a figyelmem:(

http://www.youtube.com/watch?v=v1BfBFfRXmw

*VDA búcsúbuli:::: http://www.youtube.com/watch?v=FJV4rtHNg6U

*Maite koncertezni fog ,méghozzá Reikkel fognak felkerekedni és kis showkat adni valamint együtt fognak a hozzá tartozó eseményken is részt venni pl. az autogramosztáson!!! Még nincsenek konkrét dátumok

*Az viszont biztos,hogy augusztus 15-én,Maite koncertet ad Mexicóvárosban a Palacio de los deportesben!!!!!!!!!! Wawawawawa!!!!!!!!!! de jó!!!!! Természetesen itt előadják Reikkel a duettüket!!!!!!!

*Camaleones követhető,hírekkel,képekkel az http://www2.esmas.com/entretenimiento/telenovelas/camaleones/    -en!!!!!!!!!!!!!!

Júl.30:::

Búcsúbuli VDA:::

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

 

Anahí sírt és énekelt Don Franciscónál::::

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.