Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Anorexia

2008.06.09

Kép

 

Kép

Anahíról egyszer volt egy "visszaesős cikk",amiben leírják hogy a kollégáit mennyire idegesítette,az állandó fogyni akarása,a magyar újságok nagyon szemetül írták le,pedig ez nem igaz mert kollégái kiálltak mellette és segítették... Sikerült kilábalnia... Itt szomorú tények vannak róla és a betegség leírása!

Anahit még 2001-ben szállították kórházba,ahol az intenzív osztályon krónikus ideg-érrendszeri zavarokkal kezelték. Sőt,az életét is az őt ellátó orvosoknak köszönheti,mert egy rövid időre LEÁLLT A SZÍVE,de sikerült újraéleszteni.Hosszas gyógykezelés után úgy tűnt kilábalt belőle,bár elmondása szerint minden egyes nap újra le kell győznie a kísértést! Egy szakember az anorexiáról: a közhiedelemmel ellentétben az anorexia nem csupán a mértéktelenül fogyókúrázó hisztis lányok"magánszáma",hanem komoly betegség,lelki-idegi alapú rendellensség.Akár egy 30 kilós lány is érezheti kövérnek magát,ha torz önképet alakított ki.A betegség megelőzésében fontos szerepet játszik a család,hiszen a kiegyensúlyozott,gondoskodó közegben kisebb az esélye annak hogy valaki másnak lássa magát.Itt ez megvolt,sztem ő hamar bekerült a média világába és meg akart felelni,jól akart kinézni a képernyőn..

A szakember szerint egy váratlan,megrázó esemény miatt is vissza lehet esni már egy gyógyultnak tekintett beteg esetében is,szóval teljes bizonyossággal lehetelen kigyógyulni!

A képen (primer amor-Már Aun hay algo klipp forgatásakor),hogy a válla,karja,arca soványabb.

 

(saját fordítás!)

 

A mappában található képek előnézete


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Anyfanchica - Anyteamoparasimpre

2014.04.05 21:30

sajnos erről már jó néhány éve tudok,de mikor először meghallottam 2 dologra gondoltam: 1. köszönöm az angyalkáknak hogy visszaadták nekünk a mi Any-nkat 2. bárcsak ott lehettem volna vele és segíthettem volna neki, hogy ne történjen ez
Viszont hálás vagyok az angyalkáknak az égben, hogy Anahi köztünk van és ennyi csodás pillanatot szerzett nekünk

Maia-szerk. - Re: Anyteamoparasimpre

2014.04.06 20:22

Köszönöm ezt a kedves kommentárt, így igaz!!!! :)

Carola - RBD-fan.com

2009.01.09 18:00

szerintem neki nem is kellett volna fogynia. de ez van örvendjünk hogy már nincs semmi baja és hogy jol van

regi - anorexia

2008.12.14 11:04

En nagyon sajnaltam mikor megtudtam,mert nem lehet neki konyu elete ,meg akkor sem ha sztar.