Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Biografía de Alfonso

2008.08.24

Alfonso 'Poncho' Herrera Rodríguez mexikói születésű-1983.augusztus.28-án született.Most lesz 25. éves. Előre is Feliz Cumple!!!Az 1,77 cm-es, gyönyörű szemekkel,szép mosollyal,kedves és nagy szívvel rendelkező fiúról Pedro mondta hogy nem gondolnánk milyen érzékeny de azért általában jókedvű és viccelődik. Ő az akinek családjáról nem tudok semmit. Sem szülők,testvérek. De biztos kedvesek ha ilyen fiuk van!!!  annyit tudni,hogy 15 évesen ő hazaköltözött az édesapjához,aki már elég öreg-késői gyermek lehetett Ponchito:D Testvére az édesanyjával maradt-Oscar!!Kiskorában pilóta akart lenni de miután belekóstolt a Televisa színészeti kurzusába beleszeretett a színészetbe is!  Elvégezvén ezt színházi szerepei voltak majd 2002-ben egy filmes ember is megkereste és játszott az Amar te duele-ben. Pedro felfigyelt rá és következő telenovellájában is foglalkoztatta:a Clase-ban játszott a többiekkel:Any,Dul stb.. Ekkor kezdett járni Dulce Maríaval és nagyon szép éveket töltöttek együtt. A clase-nak vége lett de jött a Rebelde amiben egy apját megbosszulni készülő fiut játszik de beleszeret állítólagos apja gyilkosának a  lányába. 3 évig volt Miguel.És 2006 elején Dulcéval is szakított de ugye nem engedték el egymást mert mai napig együtt dolgoznak. Dulce után azt rebesgették(erről lesznek képeim is) hogy Any-val volt kapcsolata mert mint a soriban a valóságban is ilyen érzéseket tápláltak egymásért.illetve összejött egy modellel is de ennek nem volt nagy visszhangja.

a Rebeldéből az RBD-be került és a sori után is két éve velük van.tavaly forgatták a Family-t amiben magát játszotta. Ennyit a szakmai-magán életről.

Gitáron játszik. Imádja a kendőket,sapkákat naggyon sok koncin csak abba volt végig. szabadidejében szeret focizni és szereti az extrém dolgokat is mint itt vannak képek volt már bungee jump-ozni is. és nagyonjól tud capoeira-zni!

a külsejét illetően azon kívül hogy sok női rajongoja van mert tényleg nagyon helyes és kedves arca van,ő is volt már kicsit borostás de ez nem áll jól neki sztem. rövid,lenyírt haja is volt ill. neki is göndör haja van és volt már neki is egész szép nagy göndör haja!!! te amo Poncho!!!

most forgatott egy filmet a címe Volverte a ver-ezt iden dec.ben kezdik el. Sajnálja hogy vége az RBD-nek de ha a zenét nem is színészi karrierjét utána is nyomon követhetjük remélem!!!!

 

 

no copy!!

 

A mappában található képek előnézete Poncho